FavoritenDet här är min favorit, Clinique eyemakeup remover. Sminket  rinner av jättelätt och den känns inte oljig. Testa den, ni kommer inte att bli besvikna. Cirka 180 kr.

Kattis

Det här är min katt Kattis. Hon sover mest hela dagarna. Hon gillar också att ligga på rentvättade kläder, speciellt husses tröjor :) Hon hittade oss kan man säga för när vi bodde vid Tistad slott utanför Nyköping så hörde vi en vinterkväll att det var en katt som stod utanför dörren och ville in till varje pris. Jag som aldrig varit riktigt förtjust i katter ville verkligen inte släppa in henne. Men blödig som man är med djur, även om det var en katt, så släppte vi in henne tillslut. Kunde ju inte låta henne frysa ihjäl ute. Fick sedan reda på att det var slottets katt. De kunde inte ha henne kvar för hon kom inte överens med deras hundar, så de hade bara slängt ut henne. Så gör man inte med djur. Det här var tre år sedan och jag som inte var så förtjust i katter är den som kelar och leker med henne mest.


Gillar att ligga på tidningar också :)

Kanderade äpplen

Har för första gången ätit kanderade äpplen. Det här kommer bli en tradition i min familj från och med nu. Såååå gott.
Här är receptet:

6 äpplen
6 kanelstänger
1 dl glykos
4 dl socker
2 dl vatten
Kokos

Blanda glykos, socker, vatten i en kastrull. Koka utan omrörning till 145°. Tryck i kanelstänger där stjälken suttit. Doppa äpplet i karamellen och doppa sedan i kokos. Låt stå och stelna i rumstemperatur. Ställ ej i kyl, då blir sockret klibbigt och blött.


Julafton

Jaha, så var det Julafton igen. Tiden går så fruktansvärt fort. Snart ska man planera för sommarsemester igen, Pontus och jag var hos hans bror och hans tjej och firade jul. Det var jättetrevligt. Jag åt så mycket så jag var tvungen att knäppa upp byxorna :) Dags för hårdträning efter nyår :) Kom t o m lite snö på backen, men man saknade det där riktigt stora snöflingorna som bara dalar ner. Men det kommer väl i april.


En trött och uppstajlad Svante.

RSS 2.0