Smart idé


Fruktservetten - ren frukt, var du än är!

Fruktservetten är en helt fantastisk liten nyhet... Så enkel men samtidigt så genial. Vem har inte undvikit att köpa ett äpple, eller våndats när man väl köpt ett, på grund av svårigheten att rengöra det?

De tiderna är ett minne blott, nu när Fruktservetten är här. I ett litet hölje, med storlek av ett visitkort, finns en fräsch, luktfri servett av största kvalitet. Är du på resande fot eller långt ifrån rinnande vatten? Kanske har flera personer tagit i frukten, den är besprutad eller var det längesedan du tvättade dina händer? Fruktservetten är ett mycket enkelt sätt att rengöra din frukt. Det är bara att öppna paketet, veckla ut duken och börja rengöra.

Innehållet i Fruktservetten är 99,69% rent vatten och 0,31% konserveringsmedel (E202, E330, E211) för hållbarheten, vilka är ämnen som förekommer naturligt i vissa frukter. Förpackningen tål varma och kalla dagar, står emot vätska, är enkel att öppna och kan förvaras i din väska eller plånbok. Den härligt färgglada förpackningen påminner om en vanlig våtservett, men helt utan dess smak och lukt av rengöringsmedel.

Finns att köpa på www.evitamin.se

Kommentarer
Postat av: Jennie

Smart!

2009-02-05 @ 23:27:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0