Fullt upp

Idag har jag gjort mycket. Har varit på Jysk och köpt trädgårdsbord, sen blev det Norrköping för att kolla på Maxihuset som de har byggt ut, rensat ogräs, planterat blommor, grillat och klippt gräsmattan för första gången i mitt liv :) (Jag är 33 år snart). Det var kul men svettigt, eftersom det var årets varmaste dag hittills.

Härliga fredag

Nu är det äntligen fredag. Det är den bästa dagen på hela veckan tycker jag, för då har man hela helgen framför sig. Brukar alltid äta tacos på fredagskvällen och det gjorde vi idag med :) Det har blivit som en liten tradition. Det slutar alltid med att jag tar en grogg. Idag blev det Midori blandad med mjölk. Jättegott. Smakar som milkshake.

Skärpning

Nu får jag skärpa mig. Nu har jag inte skrivit något på 1,5 månad. Hoppas ni alla mår bra. Sitter här och dricker grogg och baileys. Det är ju lördag kväll och gubben är på Finlandkryssning och kommer hem imorgon. Hoppas han köper citronlakrits till mig, för när jag bad honom köpa det förra gången kom han hem med en annan lakrits. Precis som när jag bad honom köpa bindor och han kom hem med trosskydd :) Jobbar tyvärr imorgon, annars kunde man gå ut på krogen. Och så får jag säga Grattis till min kompis som vann en resa till Cypern :) Ha en trevlig kväll allihopa.

RSS 2.0