Aloe Vera

Det här är aloe vera gel. En dunk rymmer 1 liter och varje morgon ska man dricka 30-40 ml på fastande mage. Det rensar tarmarna från slaggprodukter. Drick det här om du har problem med din mage. Det gör jag och jag är helnöjd. Finns på www.foreverliving.se  och går bara att köpa hos återförsäljare.

Aloe Vera är en köttig växt som tillhör liljefamiljen. I denna familj ingår blomväxter, men även sparris, lök och vitlök. Aloe är en egen undergrupp som består av flera hundra olika växter. Av dessa är Aloe Barbadensis Miller, eller Aloe Vera, den som är mest kraftfull och som används kommersiellt.
Inuti Aloe Verans blad finns den trögflytande gelén. Precis som i andra grönsaker består innehållet till största delen av vatten, men också en rad vitaminer och mineraler, om än i små mängder. I Aloe Vera finns också ett stort antal växtkemikalier. De här växtkemikalierna arbetar i synergi tillsammans med näringsämnen i din mage/tarmsystem för att bevara din hälsa. Det gör Aloe Vera till en nyttig grönsak för dig som vill hålla din mage iform. Hela 70% av ditt immunförsvar sitter i magen, så därför är det så viktigt att hålla den i trim. En daglig dos Aloe Vera håller slemhinnan i magen i form, bevarar balansen mellan goda och dåliga bakterier, ökar näringsupptaget från det du äter och motverkar en för sur miljö i magen. Att Aloe Vera också är bra för huden är känt sedan länge.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Precis, aloe vera är bra för huden... funkar kanon när man har bränt sig.

2009-01-27 @ 23:18:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0